0356 411 114
0774 069 872

Ortodonţia este o artă. Crează zâmbete perfecte prin aliniere dentară (îndreptarea dinţilor), reechilibrarea musculaturii periorale, reechilibrare posturală (aspect foarte important in ortodonţia modernă), corectează aspectul buzelor şi redefineşte armonia feţei.

Ortodonţia este o ramură a medicinei dentare care rezolvă cele mai multe probleme legate de estetica dentară, la orice vârstă, într-un mod minim invaziv.

Aparatul dentar se poate purta la orice vârstă! Totuşi, preşedintele Asociaţiei Americane de Ortodonţie (AAO) sugerează părinţilor să işi aducă copii la control în jurul vârstei de 7-8 ani. Cu toate acestea, majoritatea copiilor încep un tratament ortodontic la vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Dacă părinţii observă probleme, acest lucru se poate întâmpla mai repede.

Dacă te deranjează ideea de a purta aparat dentar, din motive estetice, îţi oferim variante fizionomice de tratament cu brackets din safir, aparate linguale sau gutiere transparente.

Trebuie precizat de la început: NU EXISTĂ DURERE! Consultul iniţial durează în medie 30 de minute, timp în care se realizează o analiză intraorală amănunţită, este pus un diagnostic preliminar şi SUNT EXPLICATE AMĂNUNŢIT TOATE FAZELE DE TRATAMENT, alternativele de tratament, costuri şi procedurile clinice următoare.

Răzvan Tas

Medic ortodont

Programări online

Vă puteți programa online utilizând acest formular