Boala parodontală este o afecțiune a parodonțiului marginal, a țesuturilor ce asigură menținerea și susținerea dinților în oasele maxilare. Tratamentul este complex și urmărește încetinirea evoluției bolii.

Există o temere comună legată de mersul la dentist, și anume frica de durere. Misiunea noastră este să avem grijă de sănătatea dumneavoastră într-o manieră cât mai confortabilă și nedureroasă.

După vârsta de 40 ani, pielea devine mai subțire, sinteza de colagen și elastină scade și ca rezultat, pielea pierde mare parte din fermitate și elasticitate.

În ultimii ani, implanturile au început să fie tot mai frecvent preferate pentru înlocuirea dinților lipsă sau grav deteriorați. Puteți apela la specialiștii centrului nostru pentru a discuta cea mai potrivită abordare pentru dumneavoastră și dacă vă avantajează această specialitate chirurgicală.

O dată cu înaintarea în vârstă, dinții au tendința să își piardă tonul natural de alb. De asemenea, obiceiul de a fuma, precum și tipul de dietă își pot pune amprenta pe felul cum arată dantura.

Ortodonţia este o artă. Crează zâmbete perfecte prin aliniere dentară (îndreptarea dinţilor), reechilibrarea musculaturii periorale, reechilibrare posturală (aspect foarte important in ortodonţia modernă), corectează aspectul buzelor şi redefineşte armonia feţei.

Tratarea cariilor dentare

Sunt foarte puțini aceia care să nu fi avut nicio carie, iar noi le dorim să își păstreze cât mai mult sănătatea dentiției. Pentru acei clienți care se confruntă cu apariția supărătoare a cariilor, fie ei mai mari sau mai mici, specialiștii noștri au soluțiile potrivite.

Pentru a vorbi de sănătatea cavității orale, trebuie să începem cu igiena. O igienă corectă începe cu obiceiul zilnic al perierii de după fiecare masă și cu controalele periodice.

Atunci când situația se agravează și cariile au avut timpul necesar să afecteze nervul, este nevoie de intervenții mai aprofundate, din domeniul endodonției. Ne referim aici la extirparea (scoaterea) nervului, curățarea canalului radicular și obturarea (plombarea) acestuia cu materiale de calitate.

Orice părinte își dorește să insufle copiilor o atitudine pozitivă față de igiena dinților. Pentru aceasta, acomodarea cât mai timpurie cu mediul din cabinetul dentar este de mare ajutor.

Refacerea dinților

Aspectul danturii noastre este un factor de care depind buna dispoziție, încrederea de sine, chiar și relaționarea cu oamenii. Știm că oricine se simte mai bine când poate zâmbi cu încredere.