Dentalpro Med este un centru stomatologic modern, recent renovat și cu dotări aliniate la pretențiile medicinei europene.

Suntem cunoscuți pe piața timișoreană de peste douăzeci de ani ca parteneri de încredere. Oferim cu amabilitate și profesionalism servicii care în decursul timpului au generat continuitate și garanții.

Clienții ce ne calcă zi de zi pragul au ocazia să descopere o echipă care face tot posibilul pentru a le aduce zâmbetul pe buze.

Oferim toată gama de servicii medicale pentru toate specialitățile stomatologice necesare, atât la cerere, cât și organizat (pe bază de contract). Vă punem la dispoziție variante flexibile și abonamente, atât pentru familii (adulți și copii), cât și pentru angajații firmelor private. Suntem dedicați sănătății și satisfacției clienților noștri, precum și obținerii de performanțe în domeniul în care activăm.

Activitatea noastră

Printre avantajele colaborării cu centrul Dentalpro Med se numără o serie de aspecte principale care ne departajează de alte firme asemănătoare:

Servicii complete pentru toate categoriile de clienți
Asigurăm clienților noștri toate specialitățile stomatologice necesare. La noi sunt bineveniți atât cei mici, cât și cei mari, ne ocupăm atât de persoane fizice, cât și de firme cu mulți angajați. Oferim tarife individuale pentru servicii, precum și variante diverse de abonamente corporate sau familiale.

Disponibilitate prelungită
Știm că programele zilnice sunt aglomerate pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră, de aceea suntem disponibili de luni până sâmbătă, precum și la cerere. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, oferim servicii medicale timp de șase zile pe săptămână, inclusiv în regim de urgență. În cazuri urgente, vă stăm la dispoziție atât în zilele de sâmbătă, cât și în timpul sărbătorilor legale.

Flexibilitate
Ne adaptăm nevoilor specifice fiecărei lucrări, suntem flexibili în privința prețurilor. Oferim opțiunea unor abonamente avantajoase, atât pentru persoane fizice, cât și pentru firme. Avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că anumite servicii pot fi gratuite sau compensate. Dacă este ceva la care încă nu ne-am gândit și credeți că ar contribui la confortul și sănătatea dumneavoastră, ne putem gândi împreună! Suntem deschiși la propuneri.

Viziunea noastră

Credem că munca noastră trebuie să fie bine făcută și durabilă, pentru a fi mereu demni de încrederea și respectul clienților noștri. Considerăm că acestea sunt condițiile indispensabile pentru sănătatea și satisfacția celor care ne calcă pragul. Drept dovadă, numărul nemulțumirilor înregistrate la clinica noastră este aproape inexistent.

Valori

Angajamentul nostru față de clienți este să le oferim garanția calității pentru toate prestațiile și lucrările efectuate în clinică. Suntem caracterizați prin seriozitate, ne străduim să asigurăm în fiecare caz continuitatea și siguranța necesare unei experiențe stomatologice reușite. Din punct de vedere profesional, avem ambiția de a ține mereu pasul cu noutățile în domeniu. Cu toții suntem dedicați activității noastre, disponibili și mereu alături de dumneavoastră.

Istoric

Suntem alături de clienții noștri de peste douăzeci și cinci de ani, unul dintre atu-urile firmei noastre fiind chiar faptul că ne găsiți în același loc unde v-ați obișnuit de atâta timp. Pornind de la un simplu cabinet stomatologic înființat în anul 1991, în prezent ne desfășurăm activitatea într-o clinică modernă dedicată serviciilor de specialitate. Colectivul medical este format din cei opt medici specialiști și avem intenția de a ne dezvolta activitățile, adăugând încă două cabinete la cele trei deja existente.

Echipa

Ne mândrim cu faptul că graficul realizărilor noastre este mereu ascendent, iar acest lucru nu ar fi posibil fără contribuția semnificativă a fiecărui membru din echipa noastră. Personalul nostru este alcătuit în principal din medici tineri, serioși și bine pregătiți, ceea ce ne ajută să fim un colectiv bine conectat la dinamica pieței de specialitate.