Ortodonţia este o artă. Crează zâmbete perfecte prin aliniere dentară (îndreptarea dinţilor), reechilibrarea musculaturii periorale, reechilibrare posturală (aspect foarte important in ortodonţia modernă), corectează aspectul buzelor şi redefineşte armonia feţei.

Ortodonţia este o ramură a medicinei dentare care rezolvă cele mai multe probleme legate de estetica dentară, la orice vârstă, într-un mod minim invaziv.

Aparatul dentar se poate purta la orice vârstă! Totuşi, preşedintele Asociaţiei Americane de Ortodonţie (AAO) sugerează părinţilor să işi aducă copii la control în jurul vârstei de 7-8 ani. Cu toate acestea, majoritatea copiilor încep un tratament ortodontic la vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Dacă părinţii observă probleme, acest lucru se poate întâmpla mai repede.

Dacă te deranjează ideea de a purta aparat dentar, din motive estetice, îţi oferim variante fizionomice de tratament cu brackets din safir, aparate linguale sau gutiere transparente.

Trebuie precizat de la început: NU EXISTĂ DURERE! Consultul iniţial durează în medie 30 de minute, timp în care se realizează o analiză intraorală amănunţită, este pus un diagnostic preliminar şi SUNT EXPLICATE AMĂNUNŢIT TOATE FAZELE DE TRATAMENT, alternativele de tratament, costuri şi procedurile clinice următoare.