În ultimii ani, implanturile au început să fie tot mai frecvent preferate pentru înlocuirea dinților lipsă sau grav deteriorați. Puteți apela la specialiștii centrului nostru pentru a discuta cea mai potrivită abordare pentru dumneavoastră și dacă vă avantajează această specialitate chirurgicală.

Spre deosebire de lucrările protetice, implanturile îndeplinesc aceeași funcție ca și rădăcina unui dinte natural. Realizarea implantului presupune inserarea în os a unuia sau multor șuruburi, pe post de rădăcină artificială, care necesită un timp de osteointegrare cuprins între trei și cinci luni. După această etapă se trece la realizarea unei lucrări protetice (coroană, punte sau proteză) pe aceste rădăcini artificiale.

Implanturile trebuie îngrijite ca și dinții naturali, cu igiena corespunzătoare și control periodic de două ori pe an. Fiind o soluție de termen lung, aveți toate șansele ca acest tratament dentar să se dovedească durabil timp de decenii la rând. În cadrul centrului Dentalpro Med avem grijă să vă oferim cele mai bune condiții pentru realizarea lui, de la materialele folosite, la expertiza medicului care se ocupă de implant.

Mrazec Alexandru

Medic stomatolog

Marius Moise

Medic stomatolog
Facebook

Radu Cosmin

Stomatolog